Automate your Marketing
with Womplify




 
FOZAN ARTISME

By: Fozan Ns

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-May-2009 12:12 Email | Share | | Bookmark
Entry Terakhir Aku.........

 


Assalamualaikum...
akhirnyer tercapai jugak hasrat aku untuk perpindah ke lamancitra yang baru...hehehe bagi yang masih kekal kat sini, jom lah kite perpindah, hehehe dan kerana ini lah aku tak sempat nak update pe sume..sebab nak belajo menggunakan blogspot ni..dan kini aku dah pandai...hehehe so pada yang pengunjung tetap kat sini, jangan sesekali anda stop kat sini, nascaya anda akan rugi..jadi teruskan perjalanan anda ke.........
http://fozan88.blogspot.com ingat, jangan anda stop disini saja...


Friday, 3-Apr-2009 17:15 Email | Share | | Bookmark
Raflik&Ayien (bertandang)

pertame sekali sy nak cakap, sy nak minta maaf bnyak2 kerana terlalu lambat uplod pic..
dah berhabuk sgt2 dah fp teman nih..hehe bukan sebab pe, sebab sibuk yg teramat sgt2..
menyebabkan lambat untuk upload pic kat sini.

ok kali ni majlis berlangsung kat umah raflik plak, majlis amt lah meriah, sebab di iringi dgn
konvoi motor berkuasa tinggi, emm memang best sgt2 la..rase macam amek gambo VIP,
hehehe tak kire pe main jalan j..seronok.yg penting diorang ni best, sampai skg ni kiteorg member,
pagi2 sarapan kat kedai raflik, pekene roti canai dia, pehhhhh....betambah bnyak kali beb..
hehehe memang aku bagi 10 bintang la untuk roti canai tpt raflik ni..best giler..










untuk gambar yang di bawah ni, sume stndby untuk aku upload nanti,
yang penting, tunggu j la..tapi aku akan cube upload secepat mungkin..
hehehe enjoy............coming soon......


zihan(pertunangan)


aien&rozeq


ila&azrol



model:yasmin makeup by:-rafie

adalagi yang aku tak nyatakan disini, so korang yang diluar sane, tunggu lah full entry ni sume
setiap 1, n aku akan cube upload scpat mungkin.TQVM

ARTISME REPUBLIC
muhammad fauzhan
photographer&graphic designer
YM:-fozan88
email:-fozan88@yahoo.com
tel:-017-777 5409


Monday, 23-Feb-2009 12:08 Email | Share | | Bookmark
Raflik & Ayien (sanding)

Assalamualaikum....
dan selamat sejahtera di ucapkan...
ok kali ni aku update majlis sanding raflik dan ayien...
sebenarnya majlis ni same hari ngan time nikah......
macam biase lah aku time ni aku shoot ngan affiq,
pagi2 lagi kiteorang dah datang dah, tapi sebelom tu sempat jugak singgah beli sarapan kat tepi jalan..
hehehe almaklum lah pagi sebenar kiteorang dah gerak, selepas subuh hehehe...
hah dan time ni ada 2 pengantin, iaitu abang ayien yang melangsungkan majlis bertandang..
yang penting fmly ayien ni memang best n sporting, so terima kasih juga pada ayien n fmly..

time ni memang cuace sangat panas, tambahan pula time ni aku kurang sihat,
batuk yang ley kate amat teruk la jugak..aku terpakse beli stok gule2 yg bnyak..
tok tahan diri aku dari batuk yag teruk...

dalam time ni lah bertape pentingnyer photographer lebih dari sorang,
sebab kite tak tahu perkara2 yang mendatang time ni, cam time ni, aku batuk ya amat..
so tak elok lah kalau aku batuk di hadapan khalyak ramai, bukan kah ia satu gangguan?????
so secara tak langsung affiq ley cover jap, walau beberapa minit, tapi moment yang berlaku
tak terlepas, so pada semua, fikir2kan lah dan renungkanlah pe yg aku kate nih..betul atau pun tidak..

jadi kami di ARTISME REPUBLIC memang menggunakan cara ini, kami akan pergi ke setiap majlis
dengan sekurang-sekurangnyer 2 orang, jadi anda janganlah risau kalau photographer nak g bilik air ke, dan ape2 sekalipon lah..anda tak perlu tunggu dan tak perlu risau. semuanya berjalan dengan lancar.. TQVM















hehehe dan ni pula adalah masih lagi rahsia....
hehehe sebab lom siap...nak tau ape tu yang kene tunggu....hehehe



Tuesday, 17-Feb-2009 05:29 Email | Share | | Bookmark
Raflik & ayien (pernikahan)

maaf pada semua yang selalu mengunjugi FP aku ni..
sebab dah lame tak update, disebabkan sibuk dengan kerja2 yang harus
aku lakukan, tak sangke aku sampai bigini rupe sibuk nye, tambahan pula
dengan keadaan aku yang kurang sihat nie, dah dekat sebulan aku batuk tak baik2..
tak tau la nape..

ok untuk kali ni aku uplod gamba pernikahan raflik dan ayien ni..
yang berlangsung di johor bahru, biasenyer pengntin yang lelaki yang lambat,
tapi tok kali ni, pak imam plak yang lambat, mungkin sebab ada kerja2 yang harus dibuat la tu agaknyer..hehehe..resah gelisah jugak tengok raflik time ni..hehehe akibat menunggu pak imam yang lambat datang, hehe tapi sebelum akad di langsungkan pak imam sempat buat lawak, membuatkan raflik ni hilang rase resah gilisah dia..hehe so kire dah stedy la raflik ni..

akhirnyer dengan sekali lafaz ayien ni sah menjadi suami kepada raflik ni..
so pada raflik dan ayien ni...selamat pengntin baru semoga berkekalan hinggga ke akhir hayat..
haa kalau ada ape2 hal roger2 la ye....












Thursday, 5-Feb-2009 03:20 Email | Share | | Bookmark
outdoor raflik & ayien

emm lame sudah aku tak update..hehe baru kali ni ada kesempatan tok update,
ok entry kali ni aku paparkan pic outdoor pasangan ni...diorang ni best sangat..
baru first time jumpe dah layan kepale..tapi pada awalnye 2 memalu la jugak..
tapi tak pai bape minit tu dah layan pale la..so senang la keje kiteorang..
hehehehe ok untuk kali ni aku shoot ngan affiq n aisyah..tapi yang aku paparkan ni
semuanya gambar dari aku...n tunggu ye pasni aku update majlis pernikahan diorang plak...huhuh ok jom layan..








haaaa untuk pic bawah ni...adalah sangat special...
setelah ampir setaun kami tunggu2 n nanti2kan..
kini dapat juga...ape yang kami dapat????
hehehe cube teka,apakah dia............



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net